0 op de meter

0 op de meter.

Een huis dat evenveel (of meer) energie opwekt als dat het nodig heeft voor het huis en het huishouden. Dat kan door een upgrade van de woning met onder meer gevelaanpak, slimme installaties en eigen energieopwekking.

Wat is “0 op de meter” exact?

Als je zoals wij in een duurzame wereld gelooft moet je verder kijken naar de toekomst. Wij streven tegelijkertijd echter ook in een dienstverlening die je tot in de puntjes beheerst. Wij zijn geen loodgieters en hebben die ambitie ook niet, schoenmaker blijf bij je leest past ons prima. Wij geloven om die reden meer in structurele samenwerkingsverbanden zodat iedereen kan doen waar hij/zij goed in is.

Tandem Solar Projects B.V. werkt samen met een aantal installateurs waarmee we een totaalconcept kunnen bieden van PV systemen gecombineerd met warmtepomp, isolatie van de woning middels glas of spouwmuur enz.

Wij adviseren over welk PV systeem is geschikt voor uw woning, is de woning geschikt voor warmtepomp systeem of juist niet, welke stappen zijn er vooraf te nemen zodat een woning geschikt kan worden voor 0 op de meter.

Meer weten? Neem contact met ons op.