Advies

Passend advies.

Een rendabele installatie begint bij deskundig advies. Of u een particulier bent of juist groot zakelijk verbruiker of een sportvereniging, Tandem Solar Projects B.V. voorziet u van passend advies.

Slecht rendement wordt niet alleen veroorzaakt door verkeerde materiaalkeuzes, maar ook door ondeskundig advies is onze ervaring.

Hoe we te werk gaan.

Bijvoorbeeld zonnepanelen in de schaduw van een schoorsteen of dakkapel leggen, of op een dak dat slecht is georiënteerd richting de zon. We willen betrouwbaar, degelijk en kritisch zijn, zodat we kwaliteit en maatwerk leveren aan onze klanten.

We beginnen te allen tijde met een persoonlijk gesprek. Daar komen punten naar voren zoals wat is het huidige gebruik en zijn er richting de toekomst zaken die het verbruik gaan beïnvloeden? Denk dan aan elektrisch rijden, gezinsuitbereiding, fusie bij een sportclub waardoor het aantal gebruikers toeneemt, een Co2 footprint die behaald moet worden of wellicht een kantoor aan huis.

Vervolgens gaan we het object inspecteren om te kijken of de dakconstructie geschikt is, de elektrische installatie voldoet aan de huidige normen en er wellicht een veldopstelling interessant kan zijn.

Uit dit persoonlijke gesprek komt vervolgens een maatwerk voorstel. Deze bespreken wij bij wens aan tafel om alles goed helder te hebben.

Meer weten? Vraag hier een offerte aan!