Diensten

Onze diensten.

Benieuwd welke diensten Tandem Solar aanbiedt? Rechts ziet u een overzicht van de diensten wij wij aanbieden.

Laadpaal installatiepakket.

Tandem Solar Projects B.V. heeft gecertificeerde elektromonteurs in dienst die naast complete installatie van PV systemen ook kunnen zorgen voor de installatie van laadpalen ten behoeve van elektrische voertuigen.

Indaksysteem.

Met een indak systeem wordt zonne energie wel heel erg mooi. De zonnepanelen liggen verzonken tussen de dakpannen en vormen daarmee een fraai, strak afgewerkt geheel. Een combinatie met dakramen behoort ook tot de mogelijkheden. Het systeem is volledig waterdicht en wordt aan de achterzijde gekoeld door middel van luchtcirculatie.

Rieten dak panelen.

Zonnepanelen kunnen zowel op een nieuw als op een bestaand rieten dak goed toegepast worden. Uiteraard is dat per situatie verschillend en is een persoonlijk onderhoud in dit geval ook wenselijk.

Veldopstelling panelen.

Zonnepanelen in een veldopstelling zijn een ideale oplossing als er op het dak niet voldoende ruimte is om zonnepanelen te plaatsen of het esthetischer is om ze uit het zicht te hebben. Ook wanneer u meer energie wil opwekken dan ruimte beschikbaar op het dak, biedt een veldopstelling mogelijk uitkomst. Frequent wordt er een combinatie van beide gemaakt.

0 op de meter.

Een huis dat evenveel (of meer) energie opwekt als dat het nodig heeft voor het huis en het huishouden. Dat kan door een upgrade van de woning met onder meer gevelaanpak, slimme installaties en eigen energieopwekking.

Onderhoud.

In principe zijn zonnepanelen onderhoudsvrij, en hoewel het grootste gedeelte van het vuil dat terecht kom op uw zonnepanelen wordt weggewassen tijdens de regen, is het toch aan te raden om uw zonnepanelen frequent te controleren en eens in de 2 jaar te laten reinigen. Als extra service kunnen wij u dat uit handen nemen.

Gecertificeerde monteurs.

Tandem Solar Projects B.V. heeft gecertificeerde elektromonteurs in dienst die naast complete installatie van PV systemen ook kunnen zorgen voor de installatie van laadpalen ten behoeve van elektrische voertuigen.

  Professionele installatie

 Gratis offerte

 5 jaar garantie

  Gecertificeerd personeel

Heeft u vragen over ons indaksysteem?
Stel ze dan gerust!


Stuur ons een whatsapp bericht


info@tandemsolar.nl


0316 – 846962

Volg ons op social media:

   

Offerte aanvragen voor:
indaksysteem

Naam(Vereist)