Indaksysteem

Zonnepanelen met een indak systeem verzonken in uw dak.

Met een indak systeem wordt zonne energie wel heel erg mooi. De zonnepanelen liggen verzonken tussen de dakpannen en vormen daarmee een fraai, strak afgewerkt geheel. Een combinatie met dakramen behoort ook tot de mogelijkheden. Het systeem is volledig waterdicht en wordt aan de achterzijde gekoeld door middel van luchtcirculatie.

Het indak systeem is uitstekend geschikt voor alle typen woningbouw en kan toegepast worden bij zowel nieuw te bouwen woningen maar ook bij dakrenovaties. Door de besparing op de dakpannen kan het plaatsen van het indak systeem vaak kostenneutraal worden uitgevoerd.

Tandem Solar Projects B.V. werkt freuent met GSE integration een uniek indak- systeem ontwikkeld vanuit de praktijk. Dit montagesysteem is universeel toe te passen en dus geschikt voor alle merken en soorten modules. De installatie is snel en eenvoudig doordat er maar een beperkt aantal onderdelen zijn.

Het GSE Intégration indak-systeem is probleemloos bij dak renovatie in te zetten en is uiterst geschikt voor zonnen-energiesystemen op nieuwbouwwoningen. GSE Intégration is van Franse makelij en bezit alle vereiste keurmerken binnen de branche.

Gecertificeerde monteurs.

Tandem Solar Projects B.V. heeft gecertificeerde elektromonteurs in dienst die naast complete installatie van PV systemen ook kunnen zorgen voor de installatie van laadpalen ten behoeve van elektrische voertuigen.

  Professionele installatie

 Gratis offerte

 5 jaar garantie

  Gecertificeerd personeel

Heeft u vragen over ons indaksysteem?
Stel ze dan gerust!


Stuur ons een whatsapp bericht


info@tandemsolar.nl


0316 – 846962

Volg ons op social media:

   

Offerte aanvragen voor:
indaksysteem

Naam(Vereist)