Indaksysteem

U bevindt zich hier : Home Indaksysteem

Met een indak systeem wordt zonne energie wel heel erg mooi. De zonnepanelen liggen verzonken tussen de dakpannen en vormen daarmee een fraai, strak afgewerkt geheel. Een combinatie met dakramen behoort ook tot de mogelijkheden. Het systeem is volledig waterdicht en wordt aan de achterzijde gekoeld door middel van luchtcirculatie.

Zonnepanelen met een indak systeem verzonken in uw dak.

Het indak systeem is uitstekend geschikt voor alle typen woningbouw en kan toegepast worden bij zowel nieuw te bouwen woningen maar ook bij dakrenovaties. Door de besparing op de dakpannen kan het plaatsen van het indak systeem vaak kostenneutraal worden uitgevoerd.

Tandem Solar Projects B.V. werkt freuent met GSE integration een uniek indak- systeem ontwikkeld vanuit de praktijk. Dit montagesysteem is universeel toe te passen en dus geschikt voor alle merken en soorten modules. De installatie is snel en eenvoudig doordat er maar een beperkt aantal onderdelen zijn.

Het GSE Intégration indak-systeem is probleemloos bij dak renovatie in te zetten en is uiterst geschikt voor zonnen-energiesystemen op nieuwbouwwoningen. GSE Intégration is van Franse makelij en bezit alle vereiste keurmerken binnen de branche.

Wil je meer weten?

Wilt u een offerte opvragen over een van onze diensten? klik dan rechts op de knop!

Direct een offerte opvragen!