Laadpalen

Een laadpaal voor uw auto.

Een laadpaal thuis en bij de zaak biedt de mogelijkheid om uw elektrische auto op te kunnen laden. Een oplaadstation bij uw woning of bedrijfspand maakt het mogelijk om op elk gewenst moment uw elektrische auto te laden, om op deze manier volledig de actieradius van uw auto te benutten.

Ons assortiment.

Tandem Solar Projects B.V. levert en monteert desgewenst laadpalen van onder andere EV box, Mennekes & alfen. Geschikt voor zowel 1 als 3 fase laden. Ook is er het onderscheid tussen het laden met en zonder pas. Het laden met laadpas biedt u het voordeel dat u de, bij u thuis geladen stroom, kunt verrekenen met uw werkgever, indien dit afgesproken is.

Gecertificeerde monteurs.

Tandem Solar Projects B.V. heeft gecertificeerde elektromonteurs in dienst die naast complete installatie van PV systemen ook kunnen zorgen voor de installatie van laadpalen ten behoeve van elektrische voertuigen.

  Professionele installatie

 Gratis offerte

 5 jaar garantie

  Gecertificeerd personeel

Laadpalen voor thuis.

Met een laadpaal thuis ben je niet langer afhankelijk van de beschikbaarheid van openbare laadpunten. Onze laadpalen zijn veilig en makkelijk in gebruik zodat jij elke dag weer opgeladen de weg op kunt.

Laadpalen voor kantoor.

Met laadmogelijkheden op jouw locatie behoud je tevreden werknemers en klanten en voldoe je ook nog eens aan de duurzaamheidseisen. Je kunt daarnaast ook uitgebreide gebruiksrapporten downloaden.

Heeft u vragen over onze laadpalen?
Stel ze dan gerust!


Stuur ons een whatsapp bericht


info@tandemsolar.nl


0316 – 846962

Volg ons op social media:

   

Offerte aanvragen voor:
Laadpaal

Naam(Vereist)