Over Tandem

Over Tandem Solar.

Tandem Solar Projects B.V is een bedrijf dat zich toelegt op levering, installatie en onderhoud van duurzame energie systemen.

Tandem Solar Projects B.V. heeft ruime ervaring op gebied van advies, installatie en onderhoud van zonnestroom systemen ( al dan niet met warmtepompen), laadpalen en aanverwant.

Onze missie is duurzaamheid voor toegankelijker te maken tegen een reële prijs waarbij wij geen concessie doen in bijvoorbeeld kwaliteit van de producten.

Als onafhankelijk aanbieder kunnen wij altijd maatwerk leveren. In een persoonlijk gesprek met u gaan we kijken welk systeem het beste aan uw wensen voldoet. Dat doen wij in de particuliere maar ook zakelijke markt en binnen verenigingen die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Elk project krijgt dezelfde aandacht en wij stoppen pas als alles 100% naar tevredenheid is afgerond. Gestart wordt met een inventarisatie van het object (ligging, staat van onderhoud, type ondergrond) en vervolgens wordt de elektrische installatie beoordeeld op geschiktheid door onze hoofdmonteur. Blijkt deze ongeschikt te zijn kunnen onze gecertificeerde monteurs deze vooraf aanpassen zodat deze wel geschikt is voor PV (T) systemen.

Na oplevering van een installatie verzorgen wij desgewenst de stappen die noodzakelijk zijn (BTW teruggaaf, aanmelden belastingdienst) om terug te gaan leveren aan het net.

Doordat Tandem Solar Projects B.V. contracten heeft afgesloten met een aantal importeurs en groothandels kunnen wij vrijwel altijd de meest concurrerende aanbieding maken. Wij leveren en monteren uitsluitend A-merk producten en onze montageteams zijn uitgerust met de modernste apparatuur en veiligheidsmiddelen.

Onze adviseurs komen graag vrijblijvend kennismaken!