Particuliere projecten

U bevindt zich hier : Home Particuliere projecten

Tandem Solar Projects is al jaren partner als het gaat om advies, verkoop, montage en onderhoud van zonnepaneel systemen in de particuliere markt.

Wij hebben een brede klantenkring van zowel particuliere klanten in de regio oost Nederland tot landelijke opdrachtgevers die de verkoop in eigen beheer doen en de montage door een professionele partner uitgevoerd willen hebben. Als organisatie zijn wij erg flexibel ingericht en kennen wij korte doorlooptijden. Dagelijks werken ongeveer 20 bevlogen medewerkers door heel Nederland aan zonnepaneel projecten. Onze teams zijn uitgerust met de modernste middelen op gebied van veiligheid en gereedschap. Vanzelfsprekend zijn onze mensen en het bedrijf VCA gecertificeerd en volgen we jaarlijks cursussen en opleidingen om onze kennis up to date te houden en uiteraard te vergroten.

Een project begint altijd met een bespreking. Samen bespreken we de wensen ten aanzien van het te kiezen systeem, we beoordelen het object op staat van het dak, de elektrische installatie wordt bekeken plus het dak wordt aan een inspectie onderworpen. Uiteindelijk volgt er een maatwerk offerte waarin toegelicht wordt waarom welke keuzes gemaakt zijn, wat de geschatte opbrengst is van het systeem en wanneer wij in staat zijn om het systeem te installeren. De offerte wordt voorzien van een dakplan ingetekend met ons engineering pakket 2Solar. Op deze manier ziet u op een luchtfoto exact hoe het plaatje eruit komt te zien.

Bij Tandem Solar Projects staat kwaliteit voorop. Om die reden werken wij uitsluitend met A-merken zoals:

Solaredge, Enphase, Growatt, SMA, ABB, Phono Solar, URE solar, DMEGC, LG, Viridian solar, Solar Construct, clickfit, Solarstell, Flatfix fusion en Valk.

Wil je meer weten?

Wilt u een offerte opvragen over een van onze diensten? klik dan rechts op de knop!

Direct een offerte opvragen!