Thuisaccu

Thuisaccu.

Een thuisaccu wordt interessant zodra de kosten van deze accu’s lager worden én de salderingsregeling op den duur niet meer bestaat. Huishoudens met zonnepanelen kunnen dan voor een deel van hun eigen energievoorziening overstappen op een thuisaccu. Daarbij is de combinatie met zonnepanelen wel belangrijk, omdat je op deze manier na een eenmalige investering in zonnepanelen en een thuisaccu over gratis opgewekte elektriciteit beschikt. Ook ten tijde dat ze zon niet schijnt. Een thuisaccu is op dit moment al interessant voor locaties waar geen netaansluiting is. Afgelegen huizen met zonnepanelen kunnen al voor een groot deel onafhankelijk van het energienet functioneren. Dit noemen we off-grid toepassing.

Salderingsregeling.

Door de salderingsregeling heb je op dit moment dus geen extra accu, naar de toekomst toe is het goed hier alvast rekening mee te houden in de aanschaf van een installatie.
Onze adviseurs komen hierover graag met u in gesprek.

Gecertificeerde monteurs.

Tandem Solar Projects B.V. heeft gecertificeerde elektromonteurs in dienst die naast complete installatie van PV systemen ook kunnen zorgen voor de installatie van laadpalen ten behoeve van elektrische voertuigen.

  Professionele installatie

 Gratis offerte

 5 jaar garantie

  Gecertificeerd personeel

Heeft u vragen over ons indaksysteem?
Stel ze dan gerust!


Stuur ons een whatsapp bericht


info@tandemsolar.nl


0316 – 846962

Volg ons op social media:

   

Offerte aanvragen voor:
indaksysteem

Naam(Vereist)