Vacature dakspecialist

Als Dakspecialist ben je medeverantwoordelijk voor de montage van zonnepanelen en aanverwant op de daken van onze klanten. Daarnaast ondersteun je de elekro monteur bij allerhande zaken. Heb je bij voorkeur ervaring met werken op hoogte maar in ieder geval 2 rechterhanden? Dan zoeken we jou!

 

Werken Bij Tandem Solar Projects B.V.

Bij Tandem Solar Projects B.V. vinden we werkmentaliteit belangrijk. Wij hechten veel waarde aan “samen uit, samen thuis”

Wij werken met de modernste en beste gereedschappen en veiligheidsmiddelen. Veilig werken is cruciaal in onze markt. Om die reden werken wij te allen tijde met een moderne steiger, waar mogelijk een roof safety system en vanzelfsprekend een veiligheids harnas.

Standplaats is bij ons Didam. We hebben een maximale reisafstand van 1 uur naar de klant.

Hoe ziet jouw dag eruit?

  • Je bent als dakspecialist verantwoordelijk voor de montage van de zonnepanelen en constructie op het dak. We beginnen na het uitladen en opzetten van steigermateriaal en aanverwant met het uitzetten van het dakplan volgens het vooraf opgegeven plan van aanpak.
  • JJe bent medeverantwoordelijk voor de informatievoorziening richting de klant. Wat gaan we die dag doen enz.
  • Waar nodig ondersteun je de elektra monteur bij het ophangen van omvormers, het pairen of ander voorkomend werk.

 

Wij vragen voor deze functie

  • Affiniteit met techniek, je hebt 2 rechterhanden.
  • Je hebt een klantgerichte instelling.
  • In bezit van VCA basis. Niet in bezit, geen nood wij regelen het voor je!

 

Toekomst

Wij van Tandem Solar Projects B.V. geloven in het continue ontwikkelen van onze diensten en mensen. Alleen daarmee kunnen wij de best mogelijke service aan onze klanten garanderen. Jouw ontwikkeling is daarbij cruciaal. Heb je ambitie om door te groeien naar elektromonteur of andere rol binnen onze organisatie helpen we je daar graag bij!

Sollicitaties kunnen naar ferry@tandemsolar.nl en wie weet mogen wij elkaar binnenkort als collega’s begroeten!