Veldopstelling panelen

Veldopstelling panelen.

Zonnepanelen in een veldopstelling zijn een ideale oplossing als er op het dak niet voldoende ruimte is om zonnepanelen te plaatsen of het esthetischer is om ze uit het zicht te hebben. Ook wanneer u meer energie wil opwekken dan ruimte beschikbaar op het dak, biedt een veldopstelling mogelijk uitkomst. Frequent wordt er een combinatie van beide gemaakt.

Waar rekening mee houden?

Voor een duurzame opstelling is het noodzakelijk voldoende aandacht te besteden aan de constructie en de bevestiging. Tandem Solar Projects B.V. biedt verschillende veldopstellingen in samenwerking met een aantal partners en leveranciers. Deze bestaan uit een aluminium frame met ballast of een constructie met schroefpalen die je in de grond vastzet. Voordelen van schroefpalen is dat ze ook op een schuine ondergrond prima geplaatst kunnen worden.

Alle constructies zijn universeel, elk zonnepaneel kan er op bevestigd worden.

Geschikt voor:

Plekken in het buitengebied

Agrarische terreinen

Recreatieterreinen

Sportverenigingen

Gecertificeerde monteurs.

Tandem Solar Projects B.V. heeft gecertificeerde elektromonteurs in dienst die naast complete installatie van PV systemen ook kunnen zorgen voor de installatie van laadpalen ten behoeve van elektrische voertuigen.

  Professionele installatie

 Gratis offerte

 5 jaar garantie

  Gecertificeerd personeel

Heeft u vragen over onze veldopstelling?
Stel ze dan gerust!


Stuur ons een whatsapp bericht


info@tandemsolar.nl


0316 – 846962

Volg ons op social media:

   

Offerte aanvragen voor:
Veldopstelling

Naam(Vereist)