Zakelijke projecten

U bevindt zich hier : Home Zakelijke projecten

Tandem Solar Projects is naast de particuliere markt tevens actief als montagepartner voor bedrijven die de complete installatie van zonnepaneel projecten of delen daarvan uitbesteden. Projecten zijn bij ons 100 zonnepanelen en meer.

Ons team van ervaren montage specialisten zijn in staat om zowel het AC als DC traject vakkundig uit te voeren. Wij hebben ervaring met projecten tot circa 6000 panelen op zowel platte daken, schuine daken en drijvende objecten.

Zonnepaneel projecten worden op deze manier turn-key opgeleverd volgens de hedendaagse normen en veiligheidseisen (NEN1010, VCA enz)

Het is ook mogelijk om deelprojecten bij ons onder te brengen zodat de opdrachtgever bijvoorbeeld het AC gedeelte zelf oppakt en wij onze (DC) werkzaamheden tot en met de omvormer verrichten.

Voorafgaand aan een project is er altijd een projectbespreking waarbij een plan van aanpak opgesteld word waarbij legplannen, hijsplannen, veiligheid en projectplanning onder andere worden doorgenomen.

Tandem Solar Projects heeft ervaring met onder andere Solaredge, Enphase, Growatt, SMA, ABB, Phono Solar, URE solar, DMEGC, LG, Solar Construct, clickfit, Solarstell, Flatfix fusion en Valk.

Wil je meer weten?

Wilt u een offerte opvragen over een van onze diensten? klik dan rechts op de knop!

Direct een offerte opvragen!