Zonnepanelen op rieten dak

Zonnepanelen op een rieten dak.

Zonnepanelen kunnen zowel op een nieuw als op een bestaand rieten dak goed toegepast worden. Uiteraard is dat per situatie verschillend en is een persoonlijk onderhoud in dit geval ook wenselijk.

Zonnepanelen monteren.

In een nieuw te dekken dak is het aanbrengen van zonnepanelen uiteraard eenvoudiger en minder tijdrovend, dat wil echter niet zeggen dat een bestaand dak onmogelijk is!

De beste wijze om zonnepanelen op het rieten dak te plaatsen is door deze als een indak systeem in het riet te verwerken. In het dakvlak word een uitsparing gerealiseerd die opgevuld wordt met het paneel / de panelen. Onder het indak systeem wordt een EPDM laag verwerkt om waterdichtheid te garanderen. Van belang is de afstand tussen het paneel en het riet om zo optimaal mogelijke ventilatie te realiseren. Uiteraard voor de veiligheid maar ook een optimaal rendement van het paneel.

Gecertificeerde monteurs.

Tandem Solar Projects B.V. heeft gecertificeerde elektromonteurs in dienst die naast complete installatie van PV systemen ook kunnen zorgen voor de installatie van laadpalen ten behoeve van elektrische voertuigen.

  Professionele installatie

 Gratis offerte

 5 jaar garantie

  Gecertificeerd personeel

Heeft u vragen over onze zonnepanelen?
Stel ze dan gerust!


Stuur ons een whatsapp bericht


info@tandemsolar.nl


0316 – 846962

Volg ons op social media:

   

Offerte aanvragen voor:
Zonnepanelen

Naam(Vereist)