Vacature elektromonteur

Als (aankomend) elektromonteur ben je medeverantwoordelijk voor de technische installatie van zonnepanelen bij onze klanten. Heb jij ervaring of affiniteit met elektra, houd je van werken in de buitenlucht met een grote mate van vrijheid, reageer dan snel!

 

Werken Bij Tandem Solar Projects B.V.

Bij Tandem Solar Projects B.V. vinden we werkmentaliteit belangrijk. Wij hechten veel waarde aan “samen uit, samen thuis” We zijn een echt team en proberen dat uit te stralen bij onze klanten.

Wij werken met de modernste en beste gereedschappen en uiteraard alle benodigde veiligheidsmiddelen om het werk goed en veilig uit te kunnen voeren. Standplaats is bij ons Didam. We hebben een maximale reisafstand van 1 uur naar de klant.

 

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je bent als elektromonteur verantwoordelijk voor de technische installatie vanaf de omvormer tot de meterkast. De ene keer word een meterkast vervangen, de andere keer volstaat een extra groep en aardlekschakelaar. Geen dag is hetzelfde omdat je de ene dag in een particuliere woning bezig bent, de dag erop staat een veldconstructie met meerdere omvormers op de agenda.

  • Bij aankomst bij de klant ga je samen bepalen wat het kabeltrace moet zijn, de locatie van de technische systemen word bepaald en de meterkast wordt nogmaals geschouwd of deze volstaat om een PV systeem aan te koppelen
  • Je bent medeverantwoordelijk voor de informatievoorziening richting de klant. Wat zijn de te nemen stappen die dag, hoe gaan we werken en wat wordt er van de klant verwacht.
  • Een klus eindigt met het opstarten van de monitoring en uitleg aan de klant.

 

Wij vragen voor deze functie

  • Affiniteit met techniek en bij voorkeur een elektra opleiding op LTS of MTS niveau.
  • Je hebt een klantgerichte instelling en “2 rechterhanden”
  • In bezit van VCA basis. Niet in bezit, geen nood wij regelen het voor je!

 

Toekomst

Wij van Tandem Solar Projects B.V. geloven in het continue ontwikkelen van onze diensten en mensen. Alleen daarmee kunnen wij de best mogelijke service aan onze klanten garanderen. Of het gaat om accu opslag, warmtepompen of het opladen van elektrische voertuigen wij willen het onze klanten gaan aanbieden.

Jouw ontwikkeling is daarbij cruciaal. We houden van medewerkers die meedenken. Heb je daarnaast ambitie om door te groeien naar werkvoorbereider, hoofd- elektromonteur of andere rol binnen onze organisatie helpen we je daar graag bij!

Sollicitaties kunnen naar ferry@tandemsolar.nl en wie weet mogen wij elkaar binnenkort als collega’s begroeten!